1. Hjem
  2. På topp i Dalane 2021
På topp i Dalane 2021 - headerbilde

På topp i Dalane 2021

storafjellet.jpg

Gapahuken på Storafjellet, en av årets turer

 

For 17. år utfordrer vi alle til å være aktive ute i Dalanes flotte natur. På topp i Dalane byr på alt du måtte ønske av turutfordringer.

Vi er også overbevist om at en topptur eller to i uken vil gi deg bedre fysisk form, flotte naturopplevelser med mye frisk luft i variert vær. Og ikke minst en tilfredshet over å ha beseiret små og store fjelltopper og samlet flotte turminner.

I år blir det 20 turer, med sju nye turmål. Alle turene er beskrevet på friluftsrådets TellTur sider. Vi ønsker at flest mulig skal få mange flotte turer og gode turminner fra årets topptur tilbud!

NB! Ikke alle turer er åpnet. De siste åpnes ikke før 1. mai. Lista med turmål vil på www.telltur.no/dalane bli oppdatert fortløpende.

Oversiktskart med alle årets turer.

På topp i Dalane 2021 web.pdf 4 MB (her er kartet litt difust)

På topp i Dalane 2021.pdf 12 MB

PREMIERING
Det vil bli trukket premier etter følgende kriterier:

- En blant de som har vært på alle turene
- En i aldersgruppa 13 til 19 år
- Fem i aldersgruppa 0 til 12 år

PINS

  • 80 poeng
  • 200 poeng
  • Gull (alle turer = 390 poeng)

 

For påmelding til På topp i Dalane 2021

På vår side på TellTur under Temakonkurranser, velger du "På topp i Dalane 2021" og velger "Meld på" for å melde deg og dine på årets konkurranse.

 

Registrering av turer

Aller først må du registrere en bruker inne på www.telltur.no.
Registrer så TellTurene dine via appen "Norgeskart friluftsliv". Se veiledning for registrering av turene på https://www.telltur.no/omtelltur#tellturapp  

TellTur-delen av appen er gratis i 2021, på grunn av Covid19-pandemien. For å få gratis tilgang til bruk av appen, må du følge oppskriften på siden med informasjon om registrering og bruk av appen. Skroll ned til avsnittet som heter "Bruk mobilappen Norgeskart friluftsliv" for oppskrift for nedlastning.

Når du ankommer turmålet, skrur du på mobildata på din telefon. Enten vil du få opp en melding om å sjekke inn på turmålet, eller du kan gjøre det manuelt, se veiledningen.

Manuell registrering av turer

Last ned oversiktskartet med årets turer og klipp i QR-koden for hver tur.
Kartet leveres inn i kommunen eller til friluftsrådet.