1. Hjem
  2. Tur og friluft
  3. Padling i Dalane

DALANE – EN DRØM FOR PADLERE.

Dalane Friluftsråd er et kommunalt oppgavefellsskap som jobber for at flere skal oppdage og ta i bruk en av Norges best bevarte hemmeligheter: - Naturopplevelsene i Dalane. En skattkiste full av opplevelser, mange så godt skjult at ikke engang de som bor her vet om dem.

Vi har med støtte fra Rogaland Fylkeskommune fått utarbeidet en padleguiden som er utarbeidet av Lars Verket for å vise frem mulighetene til padling i Dalane, en aktivitet alle kan være med på. Kano og kajakk er makelause redskap for den som vil ut i Dalanenaturen. Med kano eller kajakk kan du nå de mange utilgjengelige og veiløse plassene i Dalane, du kan fi nne dine egne padleruter med spesielle idyller og fi skeplasser eller følge de beskrevne turene i denne guiden.

 

forside_Dalane_350 (1).jpg

Ingen områder i Rogaland har så mange, velegna mangfoldige lokaliteter for padling som Dalane. Langs dype fjordsjøer, langs de mange innlandsvann, nedover elver eller langs skjærgården rundt Eigerøy og fra Nesvåg til Sogndalstrand, finner du både gode og spesielle padleruter, enten du er erfaren, nybegynner, eventyrlysten eller tar med familien.

Beskrivelser av padleruter finner du her

Ta kontakt med Dalane Friluftsråd for å låne/leie kano eller kajakk. Lån av kajakk krever våttkort

 

kano.jpg                                             P1010281.JPG