1. Hjem
  2. Stein-Roar Fjellgård Slotterøy
  3. Vannbassengan Frisbeegolfpark
Vannbassengan Frisbeegolfpark - headerbilde

 Vannbassengan Frisbeegolfpark

 

Vannbassengan Frisbeegolfpark er etablert av Dalane Friluftsråd i 2021. Eigersund Kommune eier området banen står på. Banen er har informasjonsskilt, utkastskilt og utkastfelt (tee-pad).

For å komme til banen følg skiltene til Vannbassengan fra Egersund Sentrum. Parkeringsplass i Hobedalen. Følg deretter Hobedalsveien til grind.

Banen består av 9 hull som ligger i skogområde i friluftsområdet Vannbassengan i Eigersund Kommune. Området er i gangavstand til Egersund sentrum og er lett tilgjengelig med sykkel, buss og tog. Banen er 9 hull med lengder fra 32 til 80 meter. Alle hullene har par 3

Vis respekt for andre mennesker, dyr og naturen. Ta med søppel.

Det er toalett og søppelkasse ved 1.vannbasseng. Søppelkasse også ved p-plass.

Lost case etter hull 9. Husk å bruke gjerdeklyveren etter hull 9

Vi ser på dette som et godt folkehelse tiltak og et enda bedre friluftstilbud som alle kan benytte seg av uten at det koster en krone. Det er kort avstand for mange også for skoler som kan bruke det undervisning. Det vil også være viktig for barn og unge kan bruke det på fritiden. Vi låner ut frisbeer i vår utstyrbank

 

Dalane Friluftsråd er baneansvarlig og kan kontaktes ved spørsmål eller oppdagelse av noe som er ødelagt eller trenger vedlikehold.

Kontakt Dalane Friluftsråd tlf 51293045 e-post naturligvis@friluftsrad-dalane.no